Subota, 3 prosinca, 2022

Dva Kakanjca seksualno iskoristila maloljetnice pa dobila ukupno 5,5 godina

Pročitajte i ovo

Mahir Fafulović (32) i Mahir Kulović (34) iz Kaknja pravomoćno su osuđeni na Vrhovnom sudu RS na ukupno 5,5 godina zatvora zbog seksualnog iskorištavanja dviju maloljetnih djevojčica starih 13 i 14 godina, piše Večernji list.

– Obojica su proglašena krivima za spolno nasilje nad djetetom pa je Fafulović dobio dvije, a Kulović tri godine zatvora te je time potvrđena osuda Okružnog suda u Doboju – kazala je tajnica Vrhovnog suda RS.

Zbog zaštite žrtava, suđenje je bilo zatvoreno za javnost i detalji presude nisu dostupni. Ono što je poznato je da se cijeli slučaj odigrao između 16. i 17. rujna prošle godine u jednom motelu u Doboju. Sve je otkriveno nakon što je policija u Kaknju dan poslije obavijestila CJS Doboj kako su im roditelji djevojčica prijavili da su njih dvije bile žrtve seksualnog zlostavljanja. Napasnici su ubrzo pronađeni i uhićeni. U policiji smo tada doznali da su djevojčice dobro poznavale jednog od optuženih kojega su 16. rujna srele u Kaknju. Bio je u društvu s još jednim prijateljem i one su se pozdravile s njima te pitale da ih odvezu do Doboja. Budući da se cijeli noć nisu vratile kući, tetka jedne od djevojčica sutradan je prijavila njihov nestanak, navodeći da se obje nalaze na području općine Maglaj. Isti dan su pronađene u tom gradu i u pratnji policije su vraćene kući u Kakanj.

Djevojčice istražiteljima prvo nisu htjele otkriti gdje su bile prethodni dan. Međutim, njihovi roditelji su sutradan prijavili policiji da su Fafulović i Kulović seksualno iskoristili obje djevojčice. Pokrenuta je istraga koja je rezultirala podizanjem optužnice i konačnom presudom.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Švicarska slavila u ludoj utakmici, Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju s 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo