Dora Ćosić u Sarajevu igra baraž za Balkansko prvenstvo do 21 godine

0
64
Vitežanka Dora Ćosić uspješno se priprema za predstojeće Europsko prvenstvo za mlade koje će se održati u Rumunjskom gradu Cluj.

Dio svojih priprema Dora je odradila u Slovačkoj te Dugoj Resi a po povratku nastavila je istim tempom u Vitezu. Također je pozvana da igra baraž za mjesto u reprezentaciji do 21 godine.

Naime početkom kolovoza u Turskom gradu Edirne održat će se Balkansko prvenstvo do 21 godine. Naša prvakinja, iako ima tek 13 godina, borit će se za mjesto koje će voditi na ovo prvenstvo.

Izbornica Nada Marković pozvala je 3 igračice i to Mariju Gnjatić (STK Prijedor), Nedžma Mulalić (STK Spin Sarajevo) i Doru Ćosić (STK CM Vitez). Baraž za preostalo mjesto odigrat će se 10. srpnja u Sarajevu u sportskoj dvorani Skenderija s početkom u 18:00 sati.

Mi od srca se još jednom zahvaljujemo svima koji su pomogli da se naša Dora pripremi i otputuje na predstojeće Europsko prvenstvo. Hvala našim trenerima, upravi kluba te naravno roditeljima i svim prijateljima kluba koji pomažu. Dori od srca želimo puno uspjeha te da danas u Skenderiji u baražu osigura kartu za Balkansko prvenstvo do 21 godine poručili su iz STK CM Vitez.