spot_img
spot_imgspot_img
Subota, 24 veljače, 2024

Dora Ćosić osvojila 1. Otvoreni turnir za mlađe kadete i kadetkinje u BiH

Dora Ćosić osvojila 1. Otvoreni turnir za mlađe kadete i kadetkinje u Bosni i Hercegovini.

U subotu 9. rujna održan je kvalifikacijski turnir za top 8 A i B grupe najboljih juniora i juniorki u Bosni i Hercegovini.

Turnir je održan u Ilijašu te na turniru od predstavnika STK Vitez su nastupili Dora Ćosić, Marko Bobaš, Marko Petrović i Josip Buzuk. Dora je zaustavljena u četvrtfinalu rezultatom 3-2 ali ulaskom u četvrtfinale plasirala se u grupu B najboljih juniorki BiH (kategorija do 18 godina). Marko Bobaš i Josip Buzuk svoj su nastup završili u grupama dok je Marko Petrović propustio priliku po prvi puta zaigrati u TOP 8.

U nedjelju 10. rujna u Foči je održan 1. Otvoreni turnir najboljih mlađih kadeta i kadetkinja BiH. Na turniru su nastupili Dora Ćosić, Josip Knežević, David Zrnić, Marko Petrović, Jelena Škrobić te Ema Matković.

Dora je osvojila zlato bez izgubljenog seta te tako potvrdila da je s pravom broj 1 u svojoj kategoriji i na rang listi. Od ostalih naših sudionika treba istaknuti da se Ema Matković plasirala u četvrtfinale gdje je poražena od svoje klupske prijateljice Dore, no to ne umanjuje uspjeh naše mlade Eme poručili su iz STK Vitez.

Ostali članovi STK Vitez svoj su nastup završili malo ranije u grupnoj fazi te je nedostajalo i sportske sreće da imaju još po kojeg člana u glavnom ždrijebu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM