Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Don Anto Ledić se emotivno oprostio od prerano preminule Nirmele Kurtović

Pročitajte i ovo

Don Anto Ledić, omiljeni novotravnički svećenik i župnik, a nekadašnji ravnatelj KŠC sv. Pavao Zenica, emotivno se na svom Facebook profilu oprostio od prerano preminule Nirmele Kurtović iz Busovače. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Draga Nirmela počivaj u miru Božjem! Htjeli smo da ozdraviš, raduješ se životu, budeš sretna i dočekas duboku starost. Ali, Bog je odlučio drugačije! Znam da je za tebe to najbolje jer nema više patnje, boli. Molit ćemo za tvoju plemenitu dušu! To je sve što sada možemo. A ti, zahvalna dušo koja si se toliko radovala našem novom susretu, čekaj nas sa našim fra Vicom u zagrljaju Vječnog Oca! Doći ću na mezar s buketom bijelih ruža koje si toliko voljela. Tvoj zahvalni “brat don Anto” kako si me i zvala i kako sam se osjećao u tvojoj prisutnosti. Hvala ti za svaki radosni osmijeh i još radosniji susret kad smo se vidjeli. Sada se raduj u Nebu jer si to doista zaslužila! Počivaj u miru Božjem!”

TUGA U BUSOVAČI Preminula Nirmela (Halid) Kurtović

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Sve je spremno za “Ribarsko večer” u Busovači

Udruga sportskih ribolovaca Busovača uz pomoć sponzora i prijatelja drugi put u našem gradu organizira "Ribarsko večer", a sve...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo