Subota, 13 kolovoza, 2022

Dom zdravlja Busovača: Odluke o prijemu u radni odnos

Pročitajte i ovo

Na osnovu člana 49. Statuta Javne ustanove Dom zdravlja Busovača („Službeni glasnik Općine Busovača“, broj: 1/17) i člana 11. Uredbe o postupku prijema u radni odnos u javnom sektoru u Srednjobosanskom kantonu („Službene novine SBK/KSB“, broj: 7/19) i Liste uspješnih kandidata dostavljene od strane Komisije za provođenje javnog oglasa za prijem u radni odnos doktora opće medicine u JU Domu zdravlja Busovača ravnatelj donosi: 

Odluku za prijem u radni odnos: Za zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme na radno mjesto doktora opće medicine , tri izvršitelja izabrani su:

1. Lajla Ivanišević

2. Amar Hadžagić

3. Nataša Šantić

Za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme (godina dana) na radno mjesto medicinska sestra/tehničar – vozač sanitetskog vozila, dva izvršitelja izabrani su:

1. Muhamed Habibović

2. Džejlan Mekić

Obrazloženje i Odluke u cjelosti u prilogu:

Odluka o izboru kandidata doktora Odluka o izboru kandidata za prijem u radni odnos medicinskih sestara -vozač sanitetskog vozila

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Voz Sarajevo – Zagreb će putovati svega četiri dana

Željeznice Federacije BiH svakodnevno rade na razvijanju i otvaranju novih linija. Nakon višegodišnje stagnacije, otvorena je linija do mora,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo