spot_img

Čović u posjeti stranačkim odborima u Središnjoj Bosni (FOTO)

Uskoplje, Jajce, Travnik, Bugojno, Fojnica 24. rujna 2023. – Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH, dr. Dragan Čović, zajedno s visokim stranačkim dužnosnicima, obavio je niz radnih posjeta stranačkim odborima u Županiji Središnja Bosna. Tijekom ovih posjeta, razgovarano je o lokalnim projektima, političkoj situaciji i izazovima s kojima se suočavaju općine u ovoj regiji.

U Uskoplju, Čović se sastao se predsjedništvom Općinskog odbora HDZ-a BiH Uskoplje. Na sastanku, Dražen Matišić, predsjednik Općinskog odbora, predstavio je aktualno stanje i aktivnosti stranke te istaknuo ključne izazove koji se tiču politike, gospodarstva i sigurnosti u općini Gornji Vakuf-Uskoplje.

U Jajcu, Čović je posjetio Općinsku organizaciju HDZ-a BiH Jajce, gdje je sastao s predsjednikom Općinskog odbora, Antom Brtanom, i drugim članovima stranačkog odbora. Tijekom razgovora, istaknuta je važnost lokalnih projekata i razvojnih inicijativa te izazovi s kojima se Jajce suočava u infrastrukturnom i gospodarskom smislu.

U Travniku, Čović je održao sastanak sa Općinskom organizacijom HDZ-a BiH Travnik. Predsjednik stranke u Travniku, Bojan Domić, ministar obrazovanja, kulture i sporta u Vladi Županije Središnja Bosna, predstavio je stranačke aktivnosti na terenu i izazove političke situacije u općini.

U Bugojnu je Čović posjetio Općinski odbor HDZ-a BiH Bugojno i razgovarao s predsjednikom stranačke organizacije, Igorom Vrljićem. Sastanak je bio prilika za raspravu o lokalnim projektima, infrastrukturnim izazovima i političkoj situaciji u općini Bugojno.

Uz predsjednika HDZ BiH dr. Dragana Čovića, izaslanstvo prilikom posjete činile je dopredsjednica HDZ-a BiH i zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Darijana Filipović, dopredsjednica HDZ-a BiH i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna Radoje Vidović.

Ovi posjeti stranačkim odborima u Županiji Središnja Bosna pokazali su predanost HDZ-a BiH razvoju i podršci lokalnim inicijativama za unaprjeđenje kvalitete života u ovim općinama. Predsjednik Čović i ostali stranački dužnosnici obećali su punu podršku i suradnju kako bi se ostvarili planirani projekti i potaknuo daljnji gospodarski razvoj ovih područja.

Osim toga, tijekom posjeta, predsjednik Čović upoznao je stranačke članove s trenutačnom političkom situacijom u Bosni i Hercegovini na različitim razinama vlasti te je istaknuo važnost suradnje i napretka na europskom putu.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti