spot_img

ČESTITAMO Nedim Sladić i službeno stekao status magistra znanosti: Što ste me zvali amaterom, zvali ste

Bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić oglasio se na društvenim mrežama povodom službenog stjecanja akademske titule magistra znanosti te je poručio kako se vrijedno borio za diplomu.

Vrijedno radio da stekne diplomu

Između ostalog, Sladić je na Facebooku naglasio kako je jedna epoha zaokružena. “Sada je red da uzmem pečat crvenog žiga i crvenu kemijsku olovku pa da počnem križati. Onako, ležerno i sa smješkom uz jutarnji čaj. Što ste me zvali amaterom, zvali ste me. Što ste govorili da sam na drugoj godini, govorili ste. Za razliku od nekih, svoju diplomu nisam kupio. Nego sam vrijedno radio za nju. Proradi bijes. Revolt. Tinja taj nerv godinama. Plakao, smijao se, nervirao, povlačio cijelo ljeto cjelonoćne smjene, uživao malo, žrtvovao puno toga, bio toliko puta sam da jednostavno nisam znao šta da radim. A mogao sam se zezati po UK-u i putovati da sam htio i provući se s prolaznom šesticom. Šestica je nekada veliki poraz, naročito kad znaš da možeš više. Prva si osoba na smjeru iz Bosne i Hercegovine otkako je Univerzitet u postojanju – pokaži da i zemlje koje imaju manje mogućnosti čine čuda”, rekao je Sladić.

Sve ti je oprošteno, ali uspjeh nikada

Također, naglasio je kako je ponosan što je učio na Zapadu. Koliko god mislili suprotno i tvrdili da sam se pridružio masonima i sl. Presmiješno. U Bosni i Hercegovini, definitivno, dokazano je da ti je sve oprošteno, ali uspjeh nikad i to sam apsolvirao danas za sva vremena. Zahvaljujući istim ‘masonima’, i njihovim prenesenim znanjem, prognozirao sam vam sve. I snijeg krajem veljače 2023. godine, i rekorde u studenome 2022. godine, poplave u svibnju 2023, žestoke vreline ovog ljeta. To je moj patriotizam”, ističe Sladić. Na kraju, uputio je zahvalnost Velikoj Britaniji za sve što mu je pružila i omogućila.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti