spot_img
Subota, 2 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Čavara visoki pokrovitelj Svečane akademije Planinarskog saveza Herceg Bosne

Mostar, 22.11.2015. Pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Federacije BiH Marinka Čavare, održana je Svečana akademija prigodom obilježavanja 20 godina utemeljenja Planinarskog saveza Herceg Bosne, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.
„Svim članovima Planinarskog saveza Herceg Bosne čestitam na uloženom trudu u rad Saveza, a svim planinarskim savezima čestitam na osnivanju Planinarskog saveza Bosne i Hercegovine, koji pridonosi većoj suradnji s planinarskim savezima u BiH i planinarskim udruženjima iz drugih zemalja. Također, Planinarskom savezu Herceg Bosne čestitam na ponosnom nošenju naziva „Herceg Bosna“, naziva institucionalnog organiziranja hrvatskog naroda u BiH, koje je temelj i Federacije i Bosne i Hercegovine, kroz Washingtonski i Daytonski mirovni sporazum. Želim Vam još puno uspjeha u radu Planinarskog saveza Herceg Bosne, puno uspjeha u radu Planinarskog saveza BiH i kroz međunarodne organizacije, a svim planinarkama i planinarima želim da osvoje sva dostupna brda i planine, bezbroj prelijepih slika u Vašim očima, i sreću i radost svima vama“, kazao je predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara.

Predsjednik Planinarskog saveza Herceg Bosne Branko Bago izložio je svečani referat o dvadesetogodišnjem radu Saveza, te, u znak zahvalnosti za visoko pokroviteljstvo i potporu radu Saveza, uručio prigodan dar predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari.

Na kraju svečanosti, uručene su zahvalnice i spomen diplome najzaslužnijim pojedincima i planinarskim društvima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM