Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Čavara razgovarao s predstavnicima županijskih službi za zapošljavanje

Pročitajte i ovo

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je razgovarao s predstavnicima županijskih službi za zapošljavanje: ravnateljem Službe za zapošljavanje KHN Vladom Čuljkom, ravnateljem Službe za zapošljavanje KHB Antom Omazićem, ravnateljem Službe za zapošljavanje KP Stankom Vincetićem, ravnateljem Službe za zapošljavanje KZH Mariom Bušićem i zamjenikom ravnatelja Službe za zapošljavanje KSB Josipom Tolom.

Kako je priopćeno iz Čavarinog ureda, predstavnici su upoznali predsjednika Federacije BiH sa stanjem i problemima s kojima se službe za zapošljavanje u ovim županijama susreću.

Izrazili su nezadovoljstvo odnosom Federalnog zavoda za zapošljavanje prema županijskim službama za zapošljavanje. Istaknuli su problem utvrđivanja kriterija i neravnomjerne raspodjele sredstava iz Federalnog zavoda prema županijskim službama. Također, istaknuli su potrebu formiranja Upravnog odbora Federalnog zavoda za zapošljavanje na način da svaku županiju zastupa jedan član tog odbora.

“Na sastanku je zaključeno da je zapošljavanje problem cjelokupnog društva, te da je potrebno poboljšati suradnju Federalnog zavoda za zapošljavanje, županijskih službi za zapošljavanje i institucija vlasti, s ciljem omogućavanja boljeg rada tih službi, a samim tim i kvalitetnijih programa zapošljavanja, koji su nam neophodni”, navodi se u priopćenju.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Gradsko kazalište mladih Vitez apsolutni pobjednik komedija festa u Bjelovaru

Dodjelom nagrada u nedjelju navečer završen je ovogodišnji Komedija fest u Bjelovaru. Članovi žirija bili su hrvatski glumci glumci Erna...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo