Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Čavara: Izlaz je u SBB-u, a DF je fiktivno izašao iz vlasti

Pročitajte i ovo

Marinko Čavara, predsjednik FBiH i potpredsjednik HDZ-a BiH, kazao je za „Avaz“ da će sastanak predstavnika HDZ-a BiH i SDA biti održan u narednu srijedu.

Tada će, kaže Čavara, biti govora o novonastaloj situaciji i o, kako kaže, „raščišćavanju“ situacije u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine. Njegova reakcija dolazi nakon objave BPS-a da se povlači iz pregovora sa SDA o novoj parlamentarnoj većini na svim nivoima.

– Jedini izlaz vidimo u partnerstvu s jakim strankama, koje su dobile povjerenje građana i naroda u FBiH i sličnog su političkog opredjeljenja te spremne za reforme. U ovoj situaciji smatramo da je najrealniji partner SBB. Time bismo dobili stabilnu većinu. Isto tako smatramo, govorim o osobnom stavu, da to treba napraviti na svim razinama, pa i na državnoj razini – kaže Čavara, dodajući da bi DF konačno trebao reći ostaje li u vlasti, iz koje je izašao tek fiktivno, a i dalje u svojim rukama drži pozicije kojima kontrolira funkcioniranje vlasti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo