Busovljaci posjetili grad heroj – Vukovar

1
1096
Jučer, 18. studenog 2015. godine, predsjednica OO HDZ BiH Busovača Mirjana Plavčić, predsjednik UDVDR HVO HB ŽSB Drago Smoljo, Predsjednik UDVDR HVO HB Busovača Dragan Laštro te još nekoliko članova OO HDZ BIH Busovača i navedenih Udruga, posjetili su Vukovar – simbol stradanja Hrvatske u Domovinskom ratu.

Sudjelujući u komemorativnom programu, koloni sjećanja, svetoj misi na vukovarskom groblju, odali su poseban pijetet Vukovaru i njegovim žrtvama.

Osim spomenutih, vjerujemo i da je još mnogo naših sugrađana u privatnim i organiziram aranžmanima jučer posjetilo grad heroj – Vukovar.


U utorak tijekom popodneva, u organizaciji Udruge nositelja ratnih odličja HVO-a, Srednjobosanske županije, na čelu s predsjednikom Jozom Stojakom Mungosom,, ratni zapovjednici brigada, bojni i specijalnih postrojba, na travničkom ratnom groblju Prahulje, u spomen na tragedije Vukovara i Škabrnje, te u povodu godišnjice osnivanja HZ – HB, upalili svijeće, položili cvijeće, i skrušeno se molili za duše poginulih,ubijenih i nestalih. Ratne zapovjednike predvodio je general bojnik Ilija Nakić.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.