spot_img
spot_img
Subota, 13 travnja, 2024

Busovljaci ne zaboravljaju svoj radni kraj: Vrijedna donacija Igora Šafradina Štrumpa ženskoj juniorskoj selekciji KK “Busovača”

U srcu Busovače, gdje se zajednica i sport prepliću stvarajući priče o uspjehu i zajedništvu, ponovno je zasjala vijest o domaćoj velikodušnosti koja prelazi granice. Igor Šafradin Štrumpf, sugrađanin čije ime odzvanja kako u našem gradu, tako i daleko izvan njegovih granica, dokazao je da uspjeh na Zapadu nije razlog za zaborav rodnog kraja.

Ženskoj juniorskoj selekciji Košarkaškog kluba “Busovača” sinoć je uručena vrijedna donacija, garnitura dresova vrhunske kvalitete, znamenitog brenda Nike. Ovaj gest ne samo da podupire sportski duh i talentirane mlade igračice našeg grada, već i učvršćuje veze između Busovljaka bez obzira na njihovu trenutnu adresu.

Svečanost uručenja okupila je ne samo talentirane košarkašice, već i ključne figure kluba – predsjednika Nikicu Petrovića, trenere Jelenu Trogrlić Ivanović i Miru Dražića, te nezamjenjivog Dragana Šimića. Ovaj događaj bio je prilika za zajedničko slavlje i zahvalnost gospodinu Igoru Šafradinu Štrumpfu, čija podrška ide dalje od samih dresova. Novi dresovi sada krase i logo njegove firme, “Butchershop”, poznatog tatoo studija, simbolizirajući ponos i pripadnost našoj zajednici.

Zahvaljujući ovakvim djelima, duh Busovače nastavlja živjeti i rasti, dokaz da udaljenost ne umanjuje ljubav prema rodnom kraju. Ova donacija je više od poklona; to je znak da, bez obzira gdje se nalazili, Busovljaci čuvaju i njeguju svoje korijene i zajednicu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti