spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Bravooo: ‘Stotka’ košarkaša Busovače protiv mostarske ekipe, siguran ulazak u play-off i borbu za Premijer ligu BiH!

Košarkaši Košarkaškog kluba “Busovača” su jučer sa minimalnom energetskom potrošnjom došli do 6. pobjede koja potvrđuje put za play-off i borbu za prvaka lige odnosno ulazak u Premijer ligu BiH. Sa 30 poena razlike bolji su bili od mostarskog “Pepi” sporta.

Nakon pomalo nervozne 1. četvrtine koja je završena 23:23, u nastavu do poluvremena KK “Busovača” igra furiozno i koševima Brkića, Hodžića i Duraka pravi odlučujuću razliku od +21 poen koja je u konačnici i presudila gostima za završnih 102:72.

U pobjedničkoj ekipi fenomenalan Ismar Brkić sa 36 poena, Atif Durak 28 poena (7 trojki) te Vildan Hodžić također sa 28 poena, a kod gostiju odličan I. Macan sa 32 poena.

Priliku na kraju utakmice dobili su i mlađi igrači Busovače poput Tonija Dujića, Ivana Pandže i Tonija Jurešića koji je dao ‘tricu’ za rezultatsku ‘stotku’ Busovače.

Ono što posebno raduje da je dvorana u Busovači ponovno bila ispunjena do posljednjeg mjesta, navijači su od prvog do zadnjeg trenutka bodrili svoj tim, te su na kraju prije svega goste ispratili goste iz Mostara velikim pljeskom, a domaće igrače pravim ovacijama koje su oni i zaslužili kroz čitavu ovu sezonu.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti