spot_img
spot_img
Nedjelja, 26 svibnja, 2024

Bravooo: Luka Relota osvojio prvo mjesto na utrci XC Gradina Trails u Šibeniku

Mladi busovački biciklist Luka Relota protekli vikend ostvario je izvanredan uspjeh osvojivši prvo mjesto u kategoriji juniora U18 na prestižnoj biciklističkoj utrci XC Gradina Trails, održanoj na zahtjevnom terenu u Šibeniku.

“Utrka se vozila na 21 kilometar dugoj stazi ispunjenoj kamenjem. Uvjeti su bili prilično teški zbog vrlo zahtjevnog terena, visokih temperatura i jake konkurencije. Ja sam završio prvi u kategoriji Juniora U18,” naglasio je Luka Relota u izjavi za portal grad-busovaca.com.

U kategoriji juniora natjecalo se ukupno deset vozača, a među njima je bila i Nina Vidović koja vozi za BK Tempo i osvojila je treće mjesto u kategoriji Žena U35. “Nina i ja smo članovi BK Vitez. Posebno bih se zahvalio Stjepani Bobaš koja nas je vozila na utrku i pružila nam veliku podršku,” dodao je Luka.

Naš mladi talent iz Busovače nastavlja s izvrsnim rezultatima i pokazuje da je pred njim i njegovim klubom BK Vitez vrlo obećavajuća sezona. Čestitamo Luki na izvanrednom uspjehu i želimo mu još mnogo sportskih pobjeda!

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti