spot_img

Bravooo: Karataši iz Busovače osvojili 10 odličja na velikom međunarodnom natjecanju!

Busovački Karate klub “Napredak” ponosno predstavio je svoje talente na međunarodnom natjecanju u Modriči, održanom 26. studenog 2023. godine. Natjecanje je okupilo 350 natjecatelja iz četiri države, koji su se natjecali u raznim kategorijama.

Karate klub “Napredak” iz Busovače poslao je deset natjecatelja na ovo prestižno natjecanje te je postigao izniman uspjeh osvojivši ukupno 10 odličja, od čega tri srebrna i sedam brončanih.

Srebrna odličja zasluženo su pripala Ivi Badrov, Emi Đžankić i Jakovu Šušnji, dok su brončana odličja ponijeli Patricija Marković, Narin Smajić, Nedžla Prosijanović, Sara Laštro, Filip Filipović, Aleesandro Katana, Nadin Smajić.

Natjecanje je bilo zahtjevno, a karataši su pokazali iznimno znanje, vještinu i upornost pod vođstvom trenera Zorana Vareškovića, uz pomoć Petara Badrova i Marina Šušnje.

Karate klub “Napredak” zahvaljuje se organizatoru natjecanja, Nikoli Živkoviću, ističući izvrsnu organizaciju i srdačno gostoprimstvo. Čestitke svim natjecateljima na izvrsnim rezultatima, a trenerima na uspješnom vođenju tima kroz natjecanje! 🥋🏅

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti