spot_img
spot_img
Utorak, 28 svibnja, 2024

Bravooo: Busovačka ekipa “Darun strašni” treća na Central kvizu s Deanom Kotigom!

Sinoć je u prepunoj kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu održana druga večer Central kviza s Deanom Kotigom, a nakon toga i velika finalna večer. Naposlijetku, među skoro 90 prijavljenih ekipa titulom najbolje ekipe okitila se novotravnička ekipa “QuizneyLand”!

QuizneyLand je večeras uspio izboriti svoje mjesto među 10 najboljih ekipa sa solidnim četvrtim mjestom, da bi potom u velikom i teškom finalu pokazali najveće znanje odgovorivši točno na 4 pitanja od 10 ponuđenih.

Na drugom mjestu našla se kiseljačka ekipa Kalifornijske gliste, na trećem mjestu busovačka ekipa “Darun strašni”, a četvrto mjesto pripalo je Ninja Simeone.

Pored prve četiri ekipe važno je istaknuti kako je sjajan plasman ostvarila i druga novotravnička ekipa, “Jest dobro jest” koja je u konačnici završila na diobi petog mjesta.

Vitez i Franšizni centar pokazali su se kao sjajni domaćini i organizatori, a do posljednjeg mjesta ispunjena kongresna dvorana u obje večeri kviza dokaz su koliko se kvizna scena u Središnjoj Bosni razvila, a posebno veseli činjenica da je upravo od QuizneyLand-a sve i započelo, što im se večeras na neki najljepši mogući način i vratilo.

Dean Kotiga dokazao je zašto je najbolji regionalni influencer, ali prije svega i izvrsan sastavljač kvizova, te showman čije anegdote i pošalice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Čestitke pobjednicima, natjecateljima i organizatorima!

1 KOMENTAR

  1. Wow, amazing weblog structure! How long have you been blogging
    for? you make running a blog look easy. The full look of your web site is excellent, let
    alone the content material! You can see similar here e-commerce

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti