spot_img

Borba za polufinale: Večeras četiri odlične utakmice na malonogometnom noćnom turniru u Busovači

Večeras su na programu utakmice 1/8 finala i 1/4 finala, točnije jedna utakmica 1/8 finala i preostale tri su za plasman u polufinale.

Ostali su oni najbolji, najsretniji i najspretniji! Favorit do favorita. Večerašnje utakmice komentirati i predviđati neke rezultate iz istih, ne bi sebi dopustio ni najveći stručnjak!

No, krenimo redom :

19:00 MZ PROKOS – LUGOVI CENTAR Gewis

Duel ekipa koje se odlično poznaju. I jedni i drugi igraju pregršt turnira ove godine. Čago na jednoj, Halil na drugoj strani, Pičća na jednoj, Mačkić na drugoj strani, Pugi, Pita, Mara na jednoj, Skols, Lušija, Elko, Gina na drugoj strani. Čeka nas zasigurno zanimljiva utakmica puna naboja, dobrih duela, lijepih poteza i golova nadamo se.

20:00 2.PJEŠAČKA BOJNA – HVIDRA MOSTAR

Mnogi će reći finale prije finala. Ždrijeb je bio nemilosrdan i doveo je do toga da se ove dvije ekipe sastanu već u 1/4 finalu. Komentirati ishod iz ove utakmice ravno je katastrofi. Kinez, braća Tomići i ostala klapa iz CESTA, protiv premijerligaša iz Mostara. Možda i najtrofejnija ekipa KSB protiv Mostaraca pojačanih sa dva reprezentativca U21. Veliki derbi koji se ne propušta ni pod razno!

21:00 PS-KPZ BUSOVAČA – TIKOP D.O.O.VITEZ

U ovoj utakmici blagi favorit je PS-KPZ. U grupi i u 1/8 finala doslovno su pomeli svoje protivnike. Ekipa TIKOP znatno se pojačala na ovom turniru, sve sama futsal krema iz Viteza dolazi večeras na borbu ekipi PS-KPZ. Mogu li napraviti podvig i pobijediti favoriziranu ekipu Zatvora, ostaje nam da vidimo.

22:00 J ACADEMY – MZ PRKOS / LUGOVI CENTAR Gewis

U zadnjoj utakmici Akademici čekaju boljeg iz duela Prokosa i Lugova. Vidjet ćemo tko će im na duel. Bez obzira koja ekipa da dođe, Akademici su veliki favorit. Kako i ne bi bili kad u svom rosteru imaju igrače poput Đuderije i Handžića.

Večeras su utakmice za sve sladokusce futsala. Dođite i budite dio ovog velikog spektakla.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti