spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

“All Star” Novi Travnik 2015.

Košarkaška akademija Herceg Bosne, Košarkaški savez Herceg Bosne i HKK “Novi Travnik” organiziraju tradicionalnu košarkašku proslavu “Dana Herceg Bosne”. Proslava će se pod nazivom “All Star Herceg Bosne Novi Travnik 2015” održati u subotu, 14. studenog 2015., u Novom Travniku.

U sklopu proslave održat će se i seminar za košarkaške trenere na kome će predavati dugogodišnji treneri hrvatskih reprezentativnih selekcija Željko Ciglar i Darko Kunce.

Okupljanje svih sudionika ispred gradske sportske dvorane u Novom Travniku započet će u 11 sati, nakon čega će biti održano predavanje “Darko Kunce – Metodika otvaranja kontra napada i ulazak u rani napad”. Nakon ovog predavanja održava se predavanje Željka Ciglara “Prikaz jednog treninga za mlađe dobne kategorije”.

U 15 i 45 sati počinju utakmice, prva je All Star utakmica svijetli – tamni juniori godišta 98 – 99. U 17 i 15 sati All Star utakmica svijetle tamne juniorke godišta 98 – 99, dok će u 18 i 45 biti dodjela priznanja i zatvaranje proslave.

U poluvremenima utakmica biti će organizirana natjecanja u šutiranju i zakucavanju. Seminar za košarkaške trenere je obavezan za sve trenere koji rade u ligama mladih KS Herceg-Bosne.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM