spot_img
spot_img
Utorak, 30 travnja, 2024

FOTO: Završen 3. odbojkaški turnir u povodu Dana općine Busovača

Jedan od najuspješnijih sportskih kolektiva na području općine Busovača, OK “Busovača”, kojeg vodi Dragan Lovrić, i ove godine je organizirao turnir u povodu Dana općine Busovača.

Ekipe su se natjecale u pionirskoj kategoriji, a postignuti su sljedeći rezultati: 3.mjesto OK “Alfa” Kiseljak, 2. mjesto OK”Busovača” Busovača, a pobjednik turnira je OK “Sloga” D.Vakuf-Uskoplje.

Podijeljene su i pojedinačne nagrade, i to nagrada za najboljeg blokera – Ajla Alic iz OK “Alfa”, najboljeg primača – Iva Jurešić iz OK “Busovača”, najboljeg korektora Irma Šehović OK “Busovača”, najboljeg tehničara – Daria Škraba iz OK “Sloge”, najboljeg libera – Antonela Tutić OK ”Sloga”.

Na koncu dodijeljena je i nagrada za najbolju igračicu turnira koja je pripala Moniki Matišić iz OK “Sloga”.

Prije otvaranja turnira predsjednik OK “Busovača” Dragan Lovric i predsjednik Odbojkaškog saveza KSB Dejan Rajić su uručili predpionirskoj kategoriji OK Busovača diplomu i pehar za osvojeno drugo mjesto u Omladinskoj GMS ligi za sezonu 2019./2020. Nagradu za najbolju igračicu lige dobila je Marina Blažević,a titula najboljeg korektora pripala je Katarini Batinić iz OK “Busovača”.

Turnir je svečano otvorio Stipo Krišto, ravnatelj Srednje škole “Busovača” i kandidat HDZ-a BiH za načelnika Općine Busovača, a nazočne je pozdravio i predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak.

Uz spomenute, turnir je svojim dolaskom podržala i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto te predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB Dario Plavčić, članice Mladeži HDZ-a BiH OO Busovača Irena Čavara, Mariela Livaja i Marija Ćosić.

Predsjednik OK “Busovača” Dragan Lovrić zahvalio je i sponzorima turnira koji su potpomogli održavanje istog: Predsjednik FBiH – Marinko Čavara, Federalno Ministarstvo kulture i športa te Općina Busovača.

Iz OK “Busovača” napominju da se turnir kroz naredne tjedne nastavlja i u mješovitoj kategoriji.

FOTO:

Posted by grad-busovaca.com portal on Nedjelja, 16. August 2020.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM