spot_img
spot_img
Utorak, 30 travnja, 2024

Nove ŽUPNE OBAVIJESTI, počinju mise zornice

ŽUPNE OBAVIJESTI
1. Došašća – A – 01. 12. 2019.

1. Danas je 1. nedjelja došašća. Mlada je nedjelja. Od sutra počinju mise zornice na koje pozivamo sve vas, a posebno djecu i mlade da se kroz ovo vrijeme duhovno pripravimo za proslavu Božića. Zornice su u 6:30, a nedjeljom i blagdanima nema zornica. Pozivamo vas koji možete dati svoj prilog za grijanje.
2. Utorak je posvećen sv. Anti. U srijedu župni ured ne radi. U četvrtak je pod večernjom misom klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
3. U petak je sv. Nikola biskup, zaštitnik putnika i mornara, ali mu se i djeca posebno raduju. Stoga će u petak iza večernje mise u 17:30 sati sv. Nikola posjetiti i našu župu i pozivamo naše najmlađe župljane uključujući sve od predškolske djece do četvrtog razreda OŠ. Oni koji žele pomoći dolazak sv. Nikole u župu, neka se jave u župni ured. U petak je prvi petak.
4. U subotu je vjeronauk za krizmanike u 9:30, za prvopričesnike u 10:30, u 11:15 proba dječjeg zbora. Također će iduću subotu nakon večernje mise u 17:30 sati u dvorani župnog ureda biti promocija knjige našeg župljanina Dragana Čobanovića. Udruga oboljelih od povrede mozga i kičmene moždine će prezentirati knjigu. Stoga vas pozivamo na promociju knjige, a kupnjom knjige pomažemo rad udruge i našeg Dragana.
5. Iduća nedjelja je 2. Došašća. Mise iduću nedjelju su: 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 Bare i pučka, 17:00 večernja.
6. Molimo vas da prakaraturima prijavite članove svoje obitelji koji su za ispovijed: stare, bolesne i nemoćne tako da ćemo iduću nedjelju najaviti raspored ispovijedanja.

7. Darovatelji: Marko Kusić 100 CHF, Drago Krišto 100 KM, Kata Petrović 50 KM i jedna NN osoba. U ime župne zajednice zahvaljujemo svim darovateljima.
8. Danas nakon svetih misa framaši će prodavati vijence koje su oni napravili.
9. Umrli: Dragica Varešković r. Marjanović (1952) i Ana Katava (1940) pokopana u Zenici. Pokoj vječni daruj im Gospodine.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM