spot_img
spot_img
Utorak, 7 svibnja, 2024

Nova Uprava Atlantic Grupe za novi rast

Od 1. listopada 2019. godine, Uprava Atlantic Grupe proširit će se na šest članova te će je činiti predsjednik Uprave Emil Tedeschi i članovi Neven Vranković, Zoran Stanković, Lada Tedeschi Fiorio, Srećko Nakić i Enzo Smrekar.

Osnaživanje Uprave logičan je nastavak procesa definiranja korporativne strategije i prioriteta u daljnjem razvoju kompanije, započetog u veljači prošle godine.

Kroz reviziju ukupne poslovne prakse te definiranja strategije i korporativnih prioriteta, identificirana su područja koja predstavljaju temelj transformacije za budućnost i ključni poticaj za rast, a kojima se prilagođava ukupna organizacija počevši s organizacijom Uprave. Ključna područja čine razvoj distribucije, fokusirana međunarodna ekspanzija portfolija Atlantic Grupe te spajanja i preuzimanja. Lada Tedeschi Fiorio, dosadašnja potpredsjednica Nadzornog odbora, zbog preuzimanja nove dužnosti koja je nespojiva s članstvom u Nadzornom odboru kompanije, napušta NO te će kao članica Uprave imati nadležnost za poslovni razvoj i strategiju. Srećko Nakić će kao novi član Uprave voditi brigu o ukupnoj distribuciji, a Enzo Smrekar će imati odgovornost za upravljanje brendovima Argeta i Donat Mg koji imaju najveći internacionalni potencijal unutar portfolija Atlantic Grupe.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti