10. Nedjelja kroz godinu – 10. 06. 2018.

1. Danas je 10. nedjelja kroz godinu i ujedno je Dan Kruha sv. Ante. Mise su redovitim nedjeljnim rasporedom. Večeras je prvi dan trodnevnice sv. Anti i prilika za sv. ispovijed. Ako netko želi za organizaciju patrona dati svoj prilog ili domaćice neki kolač i slično, neka se jave sestri u kuhinju.

2. Sutra je drugi dan trodnevnice. U utorak je 13. utorak sv. Anti i ujedno je uočnica sv. Anti koju predvodi Vinko kardinal Puljić. Ispovijed će biti od 15:00 sati.

3. U srijedu naša župa slavi svog nebeskog zaštitnika sv. Antu Padovanskog. Mise će biti u 7:00, 8:00 (u crkvi), 9:00 (bolesnička), 11:00 središnje misno slavlje i u 18:00 večernja misa i blagoslov djece. Cijelo vrijeme bit će prigoda za sv. Ispovijed. Potrudimo se biti dobri domaćini svim hodočasnicima.

4. Pozivamo sve naše prakarature na sv. Antu na ručak i da nam kao i ranijih godina pomognu za proslavu patrona.

5. Sljedeću nedjelju je jedanaesta nedjelja kroz godinu i Mlada je nedjelja. Mise su 8:00 rana, 9:30 đačka i Čep, 11:00 pučka i Bare, 18:00 večernja. Pod đačkom misom slavimo misu zahvalnicu za kraj školske i vjeronaučne godine. Pozivamo svu djecu i njihove roditelje, učitelje, nastavnike i profesore na misu. Također je iduću nedjelju u 11:00 sati Misa za pale branitelje na Busovačkoj.

6. Darovatelji: Milka Šakić Joze 100 KM, Ivanka Andrijašević 50 KM, Zoran Ljubičić 100 KM, Malina Jerković 50 KM, te nekoliko NN osoba. U ime župne zajednice hvala darovateljima.

7. Imamo u ponudi knjigu „Fra Vjeko Ćurić – svetac našeg doba“, naš fratar koji je ubijen u Ruandi spašavajući desetke tisuća ljudi pri čemu je riskirao i na koncu izgubio vlastiti život. Knjigu možete nabaviti u župnom uredu i košta 30 KM.

8. Ženidbeni navještaj: U ime Božje ženi se Ivan Lovrić, sin Stipice i Ankice r. Miličević i uzima Anu Vuleta, kćer Nenada i Nade r. Dujić, oboje iz Busovače. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u zajedničkom životu.

9. Umrli: Lucija Brković (1939). Pokoj vječni daruj joj Gospodine.

Prethodni članakTeška prometna nesreća u Kaćunima kod Busovače
Sljedeći članakEvo koji su najskuplji automobili uvezeni u BiH ove godine

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime