spot_img
spot_img
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

ŠMIZLE otvaraju 9. Dane kazališta “Vitez 2017”

Deveti Dani kazališta “Vitez 2017” započinju 70. igranjem predstave “Šmizle” Gradskog kazališta mladih Vitez. Predstava “Šmizle” najigranija je predstava GKM-a Vitez, a uz više od 50 kazališnih nagrada Šmizle su punile dvorane bez obzira gdje su nastupale, u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Švicarskoj…

U Vitezu su kazališnu dvoranu napunili pet puta, a u nedjelju će bez dileme to uspjeti i šesti put. O Šmizlama je suvišno kazati bilo što, nema toga tko nije čuo za ovu hit predstavu GKM-a Vitez. Mnogi će među publikom u Vitezu ovu predstavu gledati šesti put, a svi oni koji iz raznoraznih razloga nisu uspjeli ranije pogledati ovu predstavu sada imaju idealnu priliku uživati u ovoj izvrsnoj predstavi.

Gradsko kazalište mladih Vitez i “Šmizle” će 9. Dane kazališta “Vitez 2017” otvoriti u nadjelju, 24. rujna 2017. godine, s početkom u 19,00 sati u Kazališnoj dvorani Vitez.

“Šmizle” su tekst Miroljuba Nedovića, rađene po režiji Brune Grebenara. U predstavi igraju: Berna Mišković, Ana Maros, Antonela Lukić, Ivona Matošević, Mirna Maković, Franka Matić, Marija Gudelj i Petar Pejović. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

“O ostatku programa više ćemo govoriti u danima koji slijede. Vidimo se u nedjelju”, poručili su iz GKM-a VItez.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM