spot_img
spot_img
Petak, 3 svibnja, 2024

Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 475 – 6. rujan 2015.

Sljedeća nedjelja je 24. kroz crkvenu godinu. Tada počinju jesenske mise po grobljima pa će u nedjelju biti mise po sljedećem rasporedu:

8 sati rana, 11 sati pučka, 11 sati na groblju u Barama, u 14 sati Prosje i Dusina, u 18 sati večernja, a misa na Čepu bit će u 9 sati. Za vrijeme jesenskih misa neće biti đačke mise, dakle sve do 18. listopada 2015.

U subotu, 12. rujna 2015. u Busovači će se održati III. međunarodna smotra folklora “Srce Središnje Bosne”. Program će započeti sv. misom u župnoj crkvu u 17 i 30 sati, nastavit će se svečanim mimohodom kroz grad od 18 i 15 sati te smotrom u športskoj dvorani s početkom u 19 sati. Zbog ovog događaja sv. misa je dakle u subotu pomjerena za pola sata ranije (17 i 30 sati). Organizatori se raduju vašem dolasku.

Stigao je novi broj “Svjetla riječi” pa molimo pretplatnike da podignu svoje brojeve.

Svim učenicima i studentima želimo sretan početak i uspješnu novu školsku i vjeronaučnu godinu. Ujedno pozivamo mlade da se, ako su voljni, pridruže ministrantima i Frami, a pozivamo i one koji žele postati članovi Trećeg reda da nam se pridruže.

Ženi se: Marinko Plavčić, sin Ive i Ruže r. Smoljo iz Busovače i uzima Ivonu Relota, kćer Miroslava i Edite r. Velte s Kule.

Ženi se: Slaviša Milinović, sin Marka i Zorice r. Vujević iz Buselja i uzima Stjepanku Nevjestić, kćer Nike i Serafine r. Babić iz Radonjića, Guča Gora.

Ženi se: Nikica Stapić, sin Pere i Zorice r. Akrap iz Skradna i uzima Ivanu Jurić, kćer Želje i Ane r. Kolenda iz Knina.

Neka im je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: N. N. 20 EURA; Josip Marković 50 KM; Julijana Jelušić 50 EURA; Frano Milić 200 KM. Svima iskreno zahvaljujemo.

Prošlog tjedna umro je Jozo Pušić. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti