spot_img
spot_img
Nedjelja, 29 rujna, 2024

Svečano otvoren prodajni centar Robot u Busovači – Novo središte kupovine i zabave (FOTOGALERIJA)

Busovača, 29. 9. 2023. – Danas je Busovača dobila novo mjesto susreta, kupovine i zabave s otvorenjem suvremenog Prodajnog centra Robot na adresi Ulica Nikole Šubića Zrinskog b.b. Ovaj centar prostire se na impresivnih 4.000 kvadratnih metara, obećavajući bogatu ponudu, povoljne cijene i atraktivne akcije.

Svečanim otvorenjem koordinirala je direktorica Saima Hodžić, a prisutnima su se obratili načelnik Općine Busovača Asim Mekić i ministar prostornog uređenja KSB, Amir Šečibović. Uz njih, među brojnim gostima bili su i ugledni poduzetnici, predstavnici kulturne i vjerske zajednice, te predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Marko Šantić. Za dodatnu zabavu pobrinuo se poznati bh. pjevač, Semir Cerić Koke.

Prodajni centar Robot u Busovači privukao je tisuće posjetitelja koji su prvi kročili u ovo novo središte kupovine i zabave. Osim široke ponude, posjetitelji će moći uživati u moderno uređenom restoranu i caffe baru te koristiti dječju igraonicu. Velik parking omogućava laku dostupnost i udobnost za sve posjetitelje.

Radno vrijeme Prodajnog centra Robot je sljedeće: od ponedjeljka do subote, otvoren je od 7 do 22 sata, dok je nedjeljom dostupan od 7 do 20 sati.

S ovim svečanim otvorenjem, Busovača je dobila novo mjesto gdje će se susretati, kupovati i uživati u raznolikim sadržajima. Nemojte propustiti priliku da i vi postanete dio ove dinamične zajednice. Posjetite Prodajni centar Robot u Busovači i otkrijte svoje omiljene proizvode uz nevjerojatne cijene.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti