Dana 4. rujna 2016. godine u kino dvorani “Theatre” Napretkova doma upriličeno je predstavljanje kandidatkinje HDZ-a BiH za načelnicu Općine Busovača Mirjane Plavčić, koju podržavaju sve stranke s hrvatskim predznakom u Busovači, kandidata s liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Općine Busovača te Izbornog programa HDZ-a BiH Busovača za Lokalne izbore 2016. godine.

U pobjedničkoj atmosferi, nakon intoniranja himni i minute šutnje, prisutnima se obratila Mirjana Plavčić, predsjednica OO HDZ BiH Busovača i kandidatkinja HDZ-a BiH za načelnicu Općine Busovača.

„Na lokalnoj razini, u uvjetima kada 8 godina nemamo načelnika niti većinu u Općinskom vijeću, uz skroman proračun, slučajno ili svjesno zanemarivanje u pogledu ulaganja u infrastrukturu u određena područja, uz visoku stopu neuposlenosti, uz odlazak mladih obitelji u zemlje Zapadne Europe, uz narušenu demografsku sliku BiH, Središnje Bosne i Busovače, uz sve strahove koji se javljaju prateći visoku i onu nižu politiku, teško je raditi i stvarati pozitivno ozračje, no te nas okolnosti ne oslobađaju odgovornosti da kao stranka, stožerna stranka Hrvatskoga naroda, i svako pojedinačno na ovim Lokalnim izborima, povijesnim izborima, NAPRAVIMO ISKORAK I IZBORIMO BOLJE!“, istaknula je gđa Plavčić te dodala:
„Večeras počinjemo s kampanjom! Ovo je kampanja svih nas. I visokih dužnosnika, i članova stranke, i kandidata, i branitelja, i utemeljitelja, i gospodarstvenika, i građana, i onih ovdje i onih koji su htjeli ili morali otići, ali im je srce ovdje! Svi smo na istom zadatku, IZBORITI BOLJE!“

U svom obraćanju i predstavljanju kandidata s liste predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Busovača i nositelj liste za Općinsko vijeće g. Josip Mravak istaknuo je kako HDZ BiH ima najjaču listu sastavljenu od najkvalitetnijih osoba iz svih sfera života koje zastupaju cijelu Busovaču i kako je uvjeren u njihovu pobjedu. Posebno je naglasio činjenicu da je na pobjedničkoj listi HDZ-a BiH Busovača 50% žena i mladih osoba.

“Ne trebamo propustiti šansu i dopustiti da nam asfalt i voda i još puno toga tek tako nestane pred očima, nego da infrastrukturu i gospodarstvo uz našu načelnicu rasporedimo i potpomognemo na pravo mjesto – u mjesne zajednice kojima je to potrebno i da zajedničkim snagama naša Busovača dobije status časnog mjesta dostojnog za život po mjeri čovjeka”, istaknuo je on.

Na listi za Općinsko vijeće Busovača nalazi se 30 kandidata, a to su:

Josip Mravak
Ankica Komšić
Emil Velte
Ivana (Anić) Smoljo
Stipo Krišto
Nikolina Šteko
Ivan Križanović
Goran Milić
Irena Čavara
Slaven Katava
Dijana Krišto
Dragan Lovrić
Marijana Znahor
Marko Šantić
Pero Marković
Anđelka Laštro
Bojan Petrović
Magdalena Marić
Goran Brnjić
Mladen Petrović
Antonija Vujica
Davorka Dujmušić
Lucija Petrović
Kornelije Jezildžić
Ozrenka Raič
Ivana Laštro
Marko Ljubos
Lucija Ćosić
Valentina Marić
Ivan Zelenika

Tijekom trajanja kampanje Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača posjetit će sve temeljne ogranke stranke, gdje će biti promovirani kandidati koji će u sljedeće 4 godine zastupati interese građana.

Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača već sada na početku kampanje poziva sve birače da u nedjelju 2. listopada 2016. izađu na biračko mjesto i glasuju po svojoj savjesti. Zapamtite, svaki glas je bitan, ali Vaš je najvažniji!

Priopćenje
OO HDZ BiH Busovača

Prethodni članakDora Ćosić među osam najboljih kadetkinja u državi
Sljedeći članakVeterani NK „Čelik“ pobjednici 9. memorijalnog turnira “Anto Sučić Suka”

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime