spot_img
spot_img
Nedjelja, 29 rujna, 2024

PRIKLJUČI SE I BUDI ZVIJEZDA: Škola rukometa za djecu u vitezu

Rukometna akademija Vitez, kao relativno mlad sportski kolektiv, zahvaljujući ozbiljnom pristupu u radu s djecom i mladima, o čemu skrbi stručno osoblje kroz vrijeme rada i djelovanja nametnula se kao jedan od vodećih sportskih kolektiva u Županiji Središnja Bosna.

Sve to je dovelo do toga da je RA Vitez po drugi puta izabrana biti korisnik sredstava Europske unije kroz  Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 – ReLOaD2, kojeg financira Europska unija, a provodi Razvojni program ujedinjenih nacija (UNDP).

Tijekom projekta Budi zvijezda- besplatna škola rukometa U-16 koji se trenutno provodi u Vitezu cilj je kroz bavljenje sportom pružiti djeci i mladima prigodu za zdravim životom, umrežavanjem te da, kako je rečeno u naslovu, svako dijete na jedan način ima prigodu postati u svojim očima zvijezda, ne biti marginaliziran ili diskriminiran po bilo kojem osnovu.

Sva djeca koja se u periodu trajanja projekta (6 mjeseci) priključe RA Vitez imat će prigodu uz rukometne treninge proći i specijalizirane radionice iz oblasti fitnesa i nutricionizma, a kroz projekt RA Vitez opremit će i vlastite prostorije i video- pokaznu sobu što će biti osnova za nadogradnju kada je u pitanju osposobljenost kluba za postizanje vrhunskih rezultata. Također, osigurana je i potrebna oprema za provođenje treninga koje, u svojstvu glavnog trenera vodi proslavljeni bh. rukometaš Eduard Martić sa suradnicima.

„Budi zvijezda!- priključi se Rukometnoj akademiji u Vitezu i ostvari svoje snove“, poručuju iz RA Vitez.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem Facebook stranice RA Vitez ili na kontakt broj 063 452 033.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti