Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

11 godina uspješnog rada ABF centra u Busovači

Pročitajte i ovo

3. srpnja 2015. ABF centar u Busovači obilježio je 11 godina rada i postojanja.

U proteklih 11 godina ABF Busovača je uspješno organiziralo 665 različitih studijskih kružoka, koje je pohađalo 6.700 polaznika različite nacionalnosti, spola, starosti i zanimanja.

Organizirana su brojna tematska predavanja iz oblasti: zdravstva, ekologije, ravnopravnosti spolova i sl. Druga generacija polaznika škole za odrasle, evidentirana na Zavodu za zapošljavanje dana 7. srpnja će okončati edukaciju nakon praktičnog dijela u Novoj Biloj i Vitezu.

“Omogućili smo i najmlađim, djeci od tri do šest godina edukaciju engleskog jezika, a i učenicima 4., 5. i 6. razreda edukaciju iz njemačkog jezika. Ponosni smo što smo najveći doprinos dali u integraciji stanovništva i što naše usluge koriste svi građani”, ističu iz ABF centra u Busovači.

Tim povodom, svim pedagoškim predavačima, stručnim suradnicima, osnivačima, članovima upravnog odbora, partnerima, polaznicima i građanima čestitamo jedanaest godina uspješnog rada ABF Busovača.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

FOTO: Vatrena proslava pobjede Hrvatske, navijačko ludilo u Busovači!

Nogometna reprezentacija Hrvatske slavila je danas protiv reprezentacije Japana. U iznimno teškoj i neizvjesnoj utakmici Vatreni su uspjeli izjednačiti nakon...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo