Početna BIH Sedam biznis planova mladih u utrci za izbor najinovativnijeg

Sedam biznis planova mladih u utrci za izbor najinovativnijeg

0
Podijeli objavu
S ciljem razvitka poduzetništva mladih, a u okviru Male škole poduzetništva Sveučilišta/Univerziteta „VITEZ“ u petak, 21. 7. 2017. godine u 10:00 sati, održat će se završno natjecanje za izbor najboljeg/najinovativnijeg poslovnog plana.

„Nakon što smo u Maloj školi poduzetništva obradili teme, svi učesnici su dobili mogućnost izrade poslovnog plana za pokretanje vlastitog biznisa. Pred povjerenstvo, koje će izabrati najbolji biznis plan, pristigle su brojne ponude, međutim samo će se njih sedam natjecati u završnici 21.7.2017. godine. na Sveučilištu „VITEZ“ u Travniku“, izjavila je Amra Kraksner, direktorica Instituta Sveučilišta i idejna začetnica cijelog projekta te dodala kako će tri prvoplasirana poslovna plana biti nagrađena novčanim iznosima.

Pozivamo sve zainteresirane građane i studente da dođu u petak, 21.7.2017. godine, u 10:00 sati i prisustvuju prezentacijama odabranih biznis planova.

Ovim putem zahavljujemo svim polaznicima Male škole poduzetništva, a finalistima-promotorima uspješno predstavljanje vlastitih poslovnih planova.

Podijeli objavu