Početna CRNA KRONIKA MUP KSB: Policijsko izvješće o događajima tijekom vikenda

MUP KSB: Policijsko izvješće o događajima tijekom vikenda

0
Tijekom proteklog vikenda na području Kantona Središnja Bosna prijavljeno je šest kaznenih djela.

Dana 5.1.2018. godine policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/KSB, su na osnovu naredbe Općinskog suda Travnik izvršili pretres stana na adresi Derviš ef. Korkuta, općina Travnik, koje koristi M.H. (1991.). Prilikom pretresa pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kanabis. Po kompletiranju predmeta protiv navedene osobe biće podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu Neovlaštena proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Dana 7.1.2018. godine oko 0:25 sati, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK/ŽSB, su na parking prostoru u ulici Ruđera Boškovića, u Novom Travniku, izvršili kontrolu i pregled lica zatečenih u motornom vozilu marke Alfa Romeo, kojom prilikom je kod S.M. (1993.) iz Novog Travnika, pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kanabis. Protiv navedene osobe poduzimaju se zakonom propisane mjere i radnje u suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom.

Dana 7.1.2017. godine u 6:50 sati u PS Kiseljak prijavljeno je da je došlo do požara na krovnom dijelu poslovne zgrade u sklopu benzinske crpke Trgotank, u mjestu Jehovac, Kiseljak. Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta upućena je patrola policije, kao i pripadnici DVD Kiseljak. Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici OKP PU Kiseljak, koji poduzimaju i druge mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do navedenog požara.

Evidentirano je 16 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

Ovoga vikenda evidentirano je 20 prometnih nezgoda u kojima su dvije osobe zadobile lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 344 prekršajna naloga, a mobilnim radarima evidentirano je 248 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Izvor: MUP KSB / artinfo.ba