Početna BIH Kiseljak: Doktorica u povratku kući spasila tri života

Kiseljak: Doktorica u povratku kući spasila tri života

0
Jučer, 8. studenog u mjestu Jehovci u blizini Kiseljaka prevrnulo se vozilo u kojem su teško ozlijeđene tri osobe.

Srećom po njih, u koloni pored je vozila mlada doktorica Merima Kruščica koja je brzom intervencijom spasila sve tri osobe.

U razgovoru za portal N1Info, ispričala je iskustvo:

Bila sam negdje drugo-treće vozilo u koloni i s moje desne strane sam primjetila jedno vozilo koje je okrenuto na krov, još su se točkovi okretali i pušilo se iz vozila. Prije mene vozač je skrenuo na desnu stranu, ja sam za njim. Čula sam samo lupanje iz vozila, a ubrzo je u pomoć pritekla i gospoda iz obližnjeg objekta i okrenuli smo džip. Vrata su bila blokirana i tek nakon što smo uspjeli odvaliti vrata izvadili smo ozlijeđene sa jako teškim ozljedama glave i ekstremiteta i grudnog koša, kazala je dr. Kruščica za N1.

Nakon toga je zbrinula ozlijeđene i pričekala sanitetska vozila.

Zbrinula sam ih i uskoro su stigla sanitetska vozila iz Kiseljaka. Ponudila sam se da lakše ozlijeđenog stavim u svoj automobil i odvukla sam ga u Dom zdravlja Kiseljak. Dobila sam informaciju da su svi stabilni i pušteni na kućno liječenje.

Još je za kraj razgovora opisala kakav je osjećaj nositi se sa sličnim situacijama obavljajući ovakav posao.

Takve situacije mi se često dešavaju i djelujem sasvim normalno. Malo budete sami na sebe ponosni, jer tek kada sam stigla kući, pomislila sam: Bože, živi su još uvijek!