spot_img
spot_imgspot_img
Nedjelja, 25 veljače, 2024

Župne obavijesti: Nedjeljni raspored misa po grobljima

U četvrtak je blagdan sv. Matije, apostola, a nakon večernje mise je klanjanje i blagoslov s Presvetim.

Sljedeća nedjelja je 25. kroz crkvenu godinu, Mlada je nedjelja. Mise će biti sljedećim rasporedom: 8:00 rana, 9:00 Bare, 11:00 pučka, Kula i Buselji, 14:00 Bešići i na Žegi za pale branitelje, 18:00 večernja.

Crkveni brak žele sklopiti: Marko Miličević, sin Ivice i Anice r. Vujica iz Busovače i Andrea Prce, kći Ivice i Blaženke r. Pavlović iz Gradca; Nikola Šušnja, sin Zdravka i Jele r. Perković iz Busovače i Marijana Pecirep, kći Slavka i Marice r. Šunjo iz Kiseljaka; Branko Lukin, sin Dragana i Lucije r. Lucić s Rasna i Josipa Jurić, kći Josipa i Janje r. Batista s Rasna; Goran Matošević, sin Milka i Jozefine r. Babić iz N. Bile i Ružica Zelenika, kći Ive i Luce r. Kulić iz Jazvina; Igor Laštro, sin Josipa i Marijane r. Ćosić i Ana Plavčić, kći Ante i Ljube r. Gelić, oboje iz Busovače. Mladencima neka je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: Žarko Šteko 100 KM, Bogdan Šantić 100 KM, Josip Čondra 100 KM, Marko Miličević 200 KM, Ivo Krišto 60 E, te nekoliko NN osoba. U ime župne zajednice zahvaljujemo darovateljima.

Pokojni kroz ovaj tjedan: Milenko Šakić (1950) i Anđelko Kvesić (1945). Pokoj vječni daruj im Gospodine!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM