Župne obavijesti: 14. nedjelja kroz godinu

0
262

14. Nedjelja kroz godinu – 07. 07. 2019.
1. Danas je 14. nedjelja kroz godinu. Mise su redovitim rasporedom, osim mise na Čepu. Došlo je do redovite promjene fratara na župi tako da fra Josip Mihael Matijanić i fra Željko Nikolić odlaze na nove službe, a fra Ivica Matišić i fra Božidar Štrkalj će ovaj tjedan doći ovdje u župu. Nedjeljama i po potrebi za ispomoć dolazit će i profesor s Franjevačke teologije dr. fra Josip Jozić.
2. Utorak je posvećen sv. Anti. Pozivamo ministrante da dođu u utorak na večernju misu a nakon mise je ministrantski susret. U srijedu ured ne radi.
3. U subotu je proba dječjeg zbora u 11:00 sati, pozivamo djecu da dođu.
4. Sljedeću nedjelju je 15. nedjelja kroz godinu. Mise su 8:00 rana, 9:30 đačka, 11:00 pučka i Bare, na Mladošu u 13:00 i večernja u 18:00 sati.
5. Darovatelji: Ivo Šimić Markov 100 KM, Ruža Zec 50 KM; za crkvu na Čepu Jure Relota Ivin 200 KM, Kate Krišto 50 KM, Gabrijel i Mihael Marinić 100 KM, Milenko Katava 50 KM, Ivica Miličević Rudolfa 50 KM, Josipa Vujica 100 KM, Anto Laštro 100 E i NN 50 AUD. U ime župne zajednice hvala svim darovateljima.
6. Molimo sve koji mogu pomoći svojim prilogom da pomognu završetak radova na crkvi na Čepu.
7. U ime Božje ženi se: Dejan Kegelj, sin Jedinka i Snježane r. Petrović i uzima Danijelu Alilović, kćer Marka i Nevenke r. Relota, oboje iz Busovače; Dino Bohutinski, sin Mladena i Majide r. Sarajlić i uzima Draganu Lucić, kćer Dragana i Lucije r. Badrov, oboje iz Busovače; Marijo Pokrajac, sin + Ive i Ružice r. Čavara iz Polja i uzima Jelenu Livančić, kćer + Mije i Marice r. Brnjić iz Viteza. Mladencima nek’ je sretno i blagoslovljeno u braku.
8. Stigao je dvobroj Svjetla riječi, pretplatnici mogu podići svoje brojeve

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.