Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 633 – 14. listopada 2018. godine

0
723
Danas je 28. nedjelja kroz godinu. Mlada je nedjelja. Mise će biti sljedećim rasporedom: 8 sati rana, 9 sati Bare, 11 sati Smreke i Putiš, nema đačke ni pučke mise, 15 sati Gornja Carica te u 18 sati večernja sveta misa. Danas završavamo jesenske mise po grobljima. Hvala vam svima koji ste dolazili na groblja da zajedno molimo i koji ste dali svoje priloge u jesenski blagoslov.

Utorak je posvećen sv. Anti. Utorkom nakon večernje mise bit će proba velikog zbora. U srijedu župni ured ne radi. U četvrtak je klanjanje i blagoslov s Presvetim pod večernjom misom.

U subotu je župni vjeronauk za krizmanike: prva skupina u 9 sati, druga skupina u 10 sati. U 11 sati je vjeronauk za prvopričesnike. U 12 sati je proba malog zbora, a nakon toga je mala Frama.

U subotu je molitveni dan za Domovinu, hodočasti se na Bobac, a misa je u 11 sati na Bobovcu.

Sljedeća nedjelja je 29. kroz crkvenu godinu. Mise će biti sljedećim rasporedom: 8 sati rana, 9 i 30 đačka, zbog radova na crkvi, mise na Lepu neće biti, 11 sati pučka i Bare, 18 sati večernja sveta misa. Misna intencija s Čepa će biti prebačena na subotu, na večernju misu.

Iduća nedjelja je također i Misijska nedjelja i sva milostinja koja se prikupi ide za misije i misionare.

Darovatelji: Vjekoslav Marić 100 KM, Jozo Katava Ivin 100 KM, Vendo Bošnjak 100 KM, Molitvena zajednica sv. Josip 60 KM, Ivan Majdandžić 50 KM te dvije NN osobe. Hvala svim darovateljima.

Pokojni: Marija Božić r. Jovanović (1935), Kata Popović r. Kulić (1947), Kata Varešković (1939), pokoj joj je danas u 16 sati u Buseljima. Pokoj vječni, daruj im Gospodine!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.