spot_img
spot_img
Srijeda, 17 travnja, 2024

Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 475 – 6. rujan 2015.

Sljedeća nedjelja je 24. kroz crkvenu godinu. Tada počinju jesenske mise po grobljima pa će u nedjelju biti mise po sljedećem rasporedu:

8 sati rana, 11 sati pučka, 11 sati na groblju u Barama, u 14 sati Prosje i Dusina, u 18 sati večernja, a misa na Čepu bit će u 9 sati. Za vrijeme jesenskih misa neće biti đačke mise, dakle sve do 18. listopada 2015.

U subotu, 12. rujna 2015. u Busovači će se održati III. međunarodna smotra folklora “Srce Središnje Bosne”. Program će započeti sv. misom u župnoj crkvu u 17 i 30 sati, nastavit će se svečanim mimohodom kroz grad od 18 i 15 sati te smotrom u športskoj dvorani s početkom u 19 sati. Zbog ovog događaja sv. misa je dakle u subotu pomjerena za pola sata ranije (17 i 30 sati). Organizatori se raduju vašem dolasku.

Stigao je novi broj “Svjetla riječi” pa molimo pretplatnike da podignu svoje brojeve.

Svim učenicima i studentima želimo sretan početak i uspješnu novu školsku i vjeronaučnu godinu. Ujedno pozivamo mlade da se, ako su voljni, pridruže ministrantima i Frami, a pozivamo i one koji žele postati članovi Trećeg reda da nam se pridruže.

Ženi se: Marinko Plavčić, sin Ive i Ruže r. Smoljo iz Busovače i uzima Ivonu Relota, kćer Miroslava i Edite r. Velte s Kule.

Ženi se: Slaviša Milinović, sin Marka i Zorice r. Vujević iz Buselja i uzima Stjepanku Nevjestić, kćer Nike i Serafine r. Babić iz Radonjića, Guča Gora.

Ženi se: Nikica Stapić, sin Pere i Zorice r. Akrap iz Skradna i uzima Ivanu Jurić, kćer Želje i Ane r. Kolenda iz Knina.

Neka im je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: N. N. 20 EURA; Josip Marković 50 KM; Julijana Jelušić 50 EURA; Frano Milić 200 KM. Svima iskreno zahvaljujemo.

Prošlog tjedna umro je Jozo Pušić. Pokoj vječni daruj mu, Gospodine!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM