spot_img
Subota, 2 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Župa Busovača – Župne obavijesti – Broj 471 – 9. kolovoz 2015.

Danas je 19. nedjelja kroz godinu i mise su po ustaljenom rasporedu.

U utorak je proslava blagdana sv. Klare u Brestovskom. Svetu misu u 11 sati predvodit će provincijal Bosne Srebrene fra Lovro Gavran. Ovom blagdanu prethodit će trodnevnica.

U subotu je blagdan Uznesenja BDM. Posebno se slavi u Kreševu i Docu kod Travnika. Na blagdan Velike Gospe kod nas će mise biti kao i nedjeljom.

Sljedeće nedjelje mise su također po ustaljenom rasporedu, a misa na Čepu je u 9 i 30 sati te u Barama u 11 sati.

Ženi se: Bojan Bošnjak, sin Dragana i Angele r. Miličević iz Vratišineca HR i uzima Adrijanu Pranjković, kćer Anđelka i Željke r. Znahor iz Zadra.

Ženi se: Žarko Marinić, sin Mirka i Milice r. Vidović iz Busovače i uzima Marijanu Krilić, kćer Žarka i Mladenke r. Arapović iz Busovače.

Ženi se: Josip Vujica, sin Zorana i Marine r. Ćosić s Rasna i uzima Veroniku Alilović, kćer Tomislava i Jelene r. Dujić iz Nadioka.

Ženi se Dario Bošnjak, sin Joze i Ružice r. Kolak iz Drage i uzima Ilonu Akrap, kćer Nike i Jefe r. Davidović iz Busovače.

Neka im je sretno i blagoslovljeno!

Darovatelji: Pero Ljubičić 50€; Vlado Kramar 100 KM; Ruže Vuleta 50 KM. Svima od srca hvala!

Našem župljaninu Ivi Martinoviću od groma je zapaljena kuća. Molimo župljane da mu pomognu u izgradnji nove, jer je nezaposlen i ima troje male djece. U iščekivanju kršćanske solidarnosti svima velika hvala.

Prošlog tjedna umrli su Ivo Bašić i Marko Prusac. Pokoj vječni daruj im, Gospodine!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM