spot_img
spot_img
Petak, 12 travnja, 2024

“Ženski snovi” kazališta mladih “Korifej” od srca nasmijali busovačku publiku!

Tradicionalni Božićni dani kulture započeli su jučer sjajnom izvedbom predstave “Ženski snovi” kazališta mladih “Korifej” iz Nove Bile. Ova urnebesna komedija donosi priču o četiri žene koje, da bi ostvarile svoje snove, odluče osnovati političku stranku.

Redateljica predstave je Anela Križanac, koja je predstavu režirala prema tekstu Ane Dragozet. U predstavi igraju: Anela Križanac, Anita Grabovac, Vanja Džambas i Branka Stjepanović. Za scenografiju je zaslužan Ivan Križanac, za tehničku podršku Gabrijel Grubešić, a za dizajn plakata Jelena Rajić.

Redateljica predstave Anela Križanac naglasila je kako je ovo predstava o poremećenim društvenim vrijednostima i predstava koja postavlja vrlo ozbiljna pitanja:

“Naizgled još jedna komedija u nizu, no ova predstava je slojevitija nego li je i jedna naša predstava do sada. Ona na jedan prpošan, duhovit ženski način donosi priču koja postavlja vrlo ozbiljna pitanja o poremećenim vrijednostima društva u kojemu živimo. Zato je bilo zadovoljstvo igrati pred busovačkom publikom koja je svojim reakcijama tijekom predstave podupirala naše poruke. Hvala domaćinima na srdačnom dočeku i želji da se naša suradnja nastavi na obostranu radost”, izjavila je za medije nakon održane predstave redateljica Anela Križanac.

Generalni pokrovitelj Božićnih dana kulture je Federalno ministarstvo kulture i sporta, a organizator je Fotoklub Busovača.

   

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti