Žena iz BiH osuđena u SAD-u na tri godine zatvora zbog cyber nasilja nad djevojčicom

Prvi slučaj datira još iz 2016. godine kada se Ramajana Demirović, 47-godišnja žena podrijetlom iz BiH počela interesirati za društveni život oštećene djevojčice.

Naime, kako piše u priopćenju tužitelja za Sjevernu oblast Kalifornije, slučaj datira iz vremena dok je Ramajana živjela u San Francisku.

Sve je počelo slučajem 14-godišnjeg dječaka koji se zabavljao sa njezinom kćeri, iako je to bila platonska veza. Naime, Demirović je i sama priznala kako je lažno optužila dječaka da je bio nasilan prema njezinoj kćeri, da je te optužbe čak ponovila i pred njegovom majkom, te da je otišla i u njegovu školu i prijetila mu pred ostalim učenicima.

Kako stoji u optužnici, sve je otišlo toliko daleko da je dječak pao u depresiju i počeo izbjegavati sate za koje je znao da pohađa i njena kći.

Druga žrtva bila je djevojčica, prijateljica njene kćeri Ajre Demirović, danas 20-godišnje studentice, s kojom se navodno posvađala. Ramajana Demirović je izmislila inkriminirajuće optužbe protiv te djevojčice i prijetila joj putem glasovnih poruka i SMS-ova.

Kako prenose mediji, Ramajana je priznala krivicu za cyber uhođenje i proganjanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Danas oblačno vrijeme, tijekom noći na subotu kiša i ponegdje snijeg

SIPA dobila imena svih ministara!