spot_img
spot_img
Četvrtak, 23 svibnja, 2024

Završena rekonstrukcija dijela azbestno cementnog cjevovoda u Busovači

Javno komunalno poduzeće “Komunalac” Busovača uspješno je završilo radove na rekonstrukciji dijela azbestno cementnog cjevovoda. Radovi su obuhvatili zamjenu starih cijevi ukupne dužine 200 metara u užem dijelu grada.

U sklopu projekta, postavljene su moderne PEHD cijevi, koje su zamijenile zastarjele azbestne cijevi, čime je znatno poboljšana infrastruktura za vodosnabdijevanje. Novi cjevovod sada opslužuje nekoliko važnih objekata, uključujući Osnovnu školu, zgradu pored apoteke, novu stambenu zgradu, trgovački centar “Party” te razne poslovne objekte u blizini.

Iz JKP “Komunalac” izrazili su zadovoljstvo uspješnim završetkom projekta te su posebno pohvalili svoju ekipu vodovoda i kanalizacije (VIK) na odlično obavljenom poslu. “Čestitke ekipi VIK-a na realiziranim aktivnostima!!!” poručili su iz poduzeća.

Sredstva za ovaj projekt osiguralo je Javno komunalno poduzeće Komunalac d.o.o. Busovača odnosno Općina Busovača, kao i dužnosnici HDZ-a BiH.

Ovaj projekt ne samo da osigurava sigurnije i zdravije okruženje za stanovnike Busovače, već i doprinosi općem poboljšanju komunalne infrastrukture u gradu.

 

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti