spot_img
spot_imgspot_img
Petak, 23 veljače, 2024

Započnite svoju sjajnu karijeru u manikuri: Prijavite se za edukaciju u Busovači!

U Busovači se uskoro otvaraju vrata uzbudljivog svijeta manikure! Ljiljana Ćosić, stručnjakinja i predstavnica za Lilo cosmetics, organizira baznu edukaciju koja će vam pružiti sveobuhvatan uvid u tajne ovog zanata. Ova edukacija obuhvaća teoretski dio, nadogradnju noktiju, izlivanje i praktičan rad na modelu.

Zašto odabrati edukaciju s Ljiljanom Ćosić:

  • Individualna pažnja: Edukacija tipa 1 na 1 tijekom narednih 15 dana pružit će vam intenzivan i posvećen pristup. Ljiljana se predano zalagala kako bi osigurala visokokvalitetno iskustvo.
  • Sveobuhvatno učenje: Uz teorijski dio koji pokriva sve relevantne aspekte manikure, fokus će biti i na praktičnom radu, uključujući nadogradnju noktiju i izlivanje. Očekujte maksimalno zalaganje i vrijedne sate posvećene vašem uspjehu.

Što dobivate:

  • Certifikat stručnosti: Polaznici koji uspješno završe edukaciju bit će nagrađeni certifikatom koji potvrđuje stečena znanja i vještine. Ovaj dokument otvara vrata novim prilikama u svijetu manikure.
  • Ograničena mjesta: Budući da je broj mjesta ograničen, preporučujemo da se što prije prijavite kako biste osigurali svoje mjesto. Prijave su otvorene putem telefonskog broja 063 025 034.

Neka vaša karijera zablista s Ljiljanom Ćosić i Lilo cosmetics! Uđite u svijet manikure spremni za uspjeh i sa sigurnošću da ste odabrali vrhunsku edukaciju. Vaša budućnost počinje ovdje, prijavite se već danas!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM