Zadivljujuća priča iz BiH: Kako od par stotina maraka napraviti uspješnu kompaniju?

“Ja sam sa samo nekoliko stotina maraka u četiri godine napravio najbrže rastuću kompaniju koja broji preko 100 zaposlenih”, kaže Numić.

On potječe iz radničke obitelji, otac mu je bio građevinac, a majka domaćica. Prve novce počeo je zrađivati još kao dječak.

“S obzirom da sam bio dobar poznavatelj IT sektora vidio sam šta nedostaje mojim prijateljima pa sam se bavio kopiranjem video igrica. Kako su se prijatelji igrali, meni je prihod rastao”, kaže Numić.

Kasnije je, kao mladić, radio u jednoj automehaničarskoj radionici. Nakon toga upisuje i završava Pravni fakultet u Zenici te se zapošljava u jednoj lokalnoj firmi koja se bavi međunarodnim transportom. Godine 2017. odlučuje se na pokretanje kompanije koja se bavi dostavljanjem brze pošte na prostoru cijele Europske unije.

“Nakon ulaganja u četiri teretna motorna vozila 2017. godine, danas ponosno možemo reći da imamo preko 100 teretnih motornih vozila koja su prisutna u gradovima širom Europske unije, te koja opslužuju 5.000 naših klijenata”, ističe Numić.

Posebno ga raduje da u firmi rade relativno mladi ljudi širom BiH.

“Ako vjerujete da se u BiH može uspjeti, pokušajte. Ako ne uspijete, pokušajte opet. Sigurno ste na pravom putu ali morate izdvojiti svoje vrijeme da bi imali zagarantiran uspjeh”, zaključio je Numić za FTV.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na Vlašiću krali motorne sanke i četverotočkaše: Devet osoba smješteno iza rešetaka

FBiH: Mirovine će opet rasti, evo koliko će iznositi najniža