Četvrtak, 26 svibnja, 2022

Za svaku pohvalu: Uskoro izgradnja dva stambeno–poslovna objekta

Pročitajte i ovo

Donošenjem Odluke o raspisivanju Javnog nadmetanja radi prodaje zemljišta putem licitacije u svrhu izgradnje stambeno – poslovnog objekta u okviru Regulacijskog plana „Međuvode“ i Odluke o usvajanju izmjene i dopune urbanističkog projekta za lokaciju stambeno poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića Općinsko vijeće Novi Travnik podržalo je provedbu procedura koje bi u skoroj budućnosti trebale rezultirati izgradnjom dva stambeno- poslovna objekta u užoj gradskoj zoni.

Nastavak je to pozitivnog trenda izgradnje novih objekata i realizaciji kapitalnih infrastrukturnih objekata u Novom Travniku. Tako je početkom ovoga tjedna potpisan ugovor o kupnji zemljišta s JP EP HZ HB d.d. Mostar radi izgradnje novog poslovnog objekta – upravne zgrade ovoga poduzeća za područje dvije Županije ( ZE-DO i SBŽ/ŽSB).

Općinsko vijeće Novi Travnik na svojoj 11. redovitoj sjednici donijelo je Odluku o raspisivanju Javnog nadmetanja radi prodaje zemljišta putem licitacije u svrhu izgradnje stambeno – poslovnog objekta u okviru Regulacijskog plana „Međuvode“.

Također, donesena je i Odluka o usvajanju izmjene i dopune urbanističkog projekta za lokaciju stambeno poslovne zgrade u ulici Stjepana Tomaševića. Riječ je o parceli površine P= 505,00 m2, a koja je formirana sukladno usvojenom Urbanističkom projektu iz 2016.godine.

Temelj za donošenje ovih odluka je Urbanistički plan Općine Novi Travnik za urbano područje Općine Novi Travnik za razdoblje 2006. do 2020. godine kao i ekonomska i tržišna opravdanost izgradnje stambeno- poslovnih objekata u gradskoj zoni Novog Travnika.

Izvor: Notra.ba

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Maturanti pozirali s ustaškim pozdravom, profesorica ponosno objavila sliku

Profesorica hrvatskog jezika u Industrijsko-obrtničkoj školi u Slavonskom brodu, na svom je Facebook profilu objavila fotografiju maturanata te škole...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo