spot_img

ZA SVAKU POHVALU Franka se vratila iz Njemačke i u Busovači pokrenula posao

Franka je se odlučila vratiti iz Njemačke prošle godine. Pronašla je privremeni posao u Vitezu koji je napustila kako bi u Busovači otvorila kozmetički salon.

U moru negativnosti, tužnih životnih i ljudskih priča, ponekad se rodi i neka lijepa vijest. Za jednu takvu u našem gradu zaslužna je mlada Franka Križanović, djevojka s adresom u Vitezu, a od ovog tjedna s poslovnom adresom u Busovači.

Naime, Franka je prije nekoliko godina, u potrazi za sigurnošću i boljim životom, napustila rodni Vitez i zaputila se u Njemačku. Pojavom koronavirusa, drugih problema koje prate Europu u cjelini, odlučila se ipak vratiti u rodni grad i okušati se u onom poslu za koji se školovala.

Završila je srednju kozmetičku školu u Novom Travniku. Tijekom školovanja radila je praksu u nekoliko salona, a sličan posao radila je honorarno i u Njemačkoj. Nakon odluke i povratka zaposlila je se u jednom kozmetičkom salonu u Vitezu gdje je radila do unazad mjesec dana. Nakon toga, na poziv svoje klijentice, vlasnice poznatog frizerskog salona u Busovači – Elle, naše drage Dragane Badrov, odlučuje se na velik iskorak i otvaranje kozmetičkog salona u okviru salona Elle u Busovači.

Kako nam je rekla, ovo je njen život i ono što voli raditi te ono za što je se školovala. Kako smo i naveli, završila je srednju kozmetičku školu te uz to nekoliko značajnih edukacija. U salonu u Busovači klijenticama pruža široku paletu usluga koja se sastoji manikure, pedikure, tretmana za obrve, lice, bradu, razne depilacije i sl.

Za svoje klijentice je pripremila i tzv. Loyalty card putem kojeg se nakon svakog petog tretmana ili usluge osigurava ta usluga potpuno besplatno.

Franki želimo uspjeha i svu sreću u novom poslu uz želju da ostvari svoje snove. U salonu Elle je možete posjetiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, a svoje termine rezervirati na Instagram i Facebook profilu te na broj telefona 063 690 904.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti