Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Za razvoj gospodarstva u BiH odobreno 750.000,00 KM

Pročitajte i ovo

Vijeće ministara BiH donijelo je Odluku o kriterijima za raspodjelu sredstava tekućih grantova odobrenih Ministarstvu vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH za poticanje i razvoj gospodarstva u BiH.

Ukupna vrijednost ovog granta je 750.000,00 KM, od čega je 400.000,00 KM namijenjeno za potporu sajmovima i drugim manifestacijama, odnosno aktivnostima u zemlji usmjerenim na promociju i razvoj gospodarstva u BiH, a 350.000,00 KM za potporu sajmova/drugih manifestacija i aktivnosti u inozemstvu.

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa objavit će javni poziv organizatorima sajamskih i drugih manifestacija i aktivnosti u zemlji na web stranici Ministarstva i u tri dnevna lista koja se distribuiraju na cijelom području BiH, navodi se u priopćenju.

Odlukom se propisuju postupci i druga bitna pitanja za dodjelu ovih bespovratnih sredstava, uključujući uvjete, kriterije, nadležnosti i postupak rada povjerenstva, način donošenja konačne odluke o odabiru korisnika bespovratnih sredstava te obvezu dostavljanja izvješće o namjenskom utrošku primljenih sredstava.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Masno plaćaju noćenje u Ibrinoj sobi duhova (VIDEO)

Ibrahim Kargić iz Zenice poznatiji kao bh šeret "Tata čaršija" uveseljava ljude diljem svijeta svojim pošalicama i doskočicama. Međutim...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo