spot_img
spot_img
Petak, 12 travnja, 2024

Vikend u ŽSB: 33 narušavanja javnog reda i mira

Tijekom proteklog vikenda na području KSB prijavljeno je 12 kaznenih djela.

Dana 11.12.2020.godine oko 17,00 sati u mjestu Karamustafić, općina Gornji Vakuf-Uskoplje, policijski službenici PS Gornji Vakuf-Uskoplje u suradnji sa timom za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Bugojno izvršili su kontrolu i pregled osobe J.B. rođen 1982.godine. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina suhe praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Istog dana, oko 18,10 sati u ulici Željeznička, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled vozila marke VW Passat, kojim je upravljao N.K. rođen 1995.godine, dok je na mjestu suvozača zatečen K.S. rođen 1981.godine. Prilikom kontrole, kod suvozača je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

U suradnji sa nadležnim kantonalnim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

 

Evidentirana su 33 slučaja narušavanja javnog reda i mira te osam prometnih nesreća u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 414 prekršajnih naloga, od kojih su 129 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 15 vozača, od kojih je 7 vozača zadržano u policijskim stanicama do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

 

Iz prometa su zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti isključena 4 vozila

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti