Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Vrhunski glazbeni događaj u Busovači, održan koncert “Tri vokalna sastava u tri grada”

Pročitajte i ovo

Župna crkva sv. Ante u Busovači sinoć je bila mjesto vrhunskog glazbenog događaja. Koncert “Tri vokalna sastava u tri grada” okupio je vrsne glazbenike iz Lašvanske doline na događaju koji je zajedničkim snagama organizirala udruga “UZOR” iz Busovače i Vokalni sastav “Lašvanske dive” iz Nove Bile, a uz veliku pomoć Župe svetog Ante Padovanskog Busovača na čelu sa župnikom fra Zoranom Jakovićem.

Sinoćnji koncert prvi je u nizu, a bit će održana još dva – u Vitezu te u Travniku. U bogatom programu kojeg je vodio Slaven Katava, sudjelovali su – Vokalni sastav “Lašvanske dive”, Tamburaški sastav HKD-a Napredak Vitez, Župni zbor župe sv. Ante Padovanskog Busovača, Ženski vokalni sastav HKD-a Napredak Vitez te na koncu Matea Popović, učenica pripremnog razreda Srednje glazbene škole Jakova Gotovca Novi Travnik.

Organizatori ističu da koncerta ne bi bilo bez potpore župnika fra Zorana Jakovića, kojem se ovom prilikom zahvaljuju na susretljivosti i pristupačnosti. Suradnja svih sudionika koncerta nastavit će se i u budućnosti zahvaljujući nesebičnoj podršci Federalnog ministarstva kulture i sporta.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo