VITEZ: 7. prednatjecanje za Izbor Fotomodela FBIH

U nedjelju 24. siječnja će u klubu Exotic, s početkom u 18,00 sati u Vitezu organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela BiH održava se 7. prednatjecanje za Izbor Fotomodela FBIH. Ovo je druga sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga, reklama, muzičkih spotova itd.

Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa,pravilnog držanja,rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na sedmom prednarjecanju predstavit će se 12 djevojaka regije Lašvanska Dolina te će se boriti za plasman i titulu koja im osigurava sudjelovanje na federalnom nivou natjecanja. 6 prvoplasiranih stječe pravo učešća na federalnom takmičenju a tome će prethoditi izrada book-a, pripreme i sudjelovanje na modnim revijama.

Generalni sponzor je Tadex group, sponzori izbora su Frizerland,Beauty bar by Gabrijela Šimić, Dolina sreće, Imperium beauty studio,Beauty centar Anita, DM Functional Fitness, Restoran Arena, Auto otpad Opel tim, Piano Caffe bar, Hendrick’s wholesale drinks supplier,Grain Bakery, Frizerski salon Jole.

Za frizure natjecateljica pobrinut će se Tamra Lujić, za make up pobrinut će se Wellneas & SPA centar Central i Valentina make up. Predivne bukete za pobjednice pripremit će Cvjećarna Vitez kao i poklone Frizerland i Zlatarna „Madonna“.

“Osigurajte svoje rezervacije i budite dio spektakla mladosti i ljepote.
Poštujmo zajedno sve mjere zaštite”, poručili su organizatori.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Akcija u bh. gradu: Djevojke priznale da su se prostituirale, droge bilo na sve strane…

Vjeran pas pred bolnicom šest dana čekao vlasnika