spot_img

Vikend karta busovačkih planinara (FOTO)

Ovog produženog vikenda, od 30. ožujka do 1. travnja 2024. godine, članovi Planinarskog društva Tim Busovača nisu dopustili da ih obiteljska okupljanja za Uskrs spriječe u njihovim planinarskim avanturama. Uz tradicionalna obiteljska druženja, naši članovi su pokazali svoj avanturistički duh sudjelovanjem u nizu aktivnosti koje su obogatile uskršnje slavlje.

Društvo se istaknulo ne samo lokalnim planinarskim hodnjama koje su već dio njihove redovite prakse, već i sudjelovanjem u planinarskoj hodnji kod naših prijatelja iz HPD Stožer. Osim toga, organizirana je i tucijada, tradicionalna igra tucanja uskršnjim jajima, koja je okupila članove na veselom druženju i natjecanju u dobrom duhu.

Vrhunac vikenda bio je naš domaći događaj – tucijada i druženje na planinarskom domu Tim Busovača, gdje su se članovi mogli opustiti, razmijeniti priče s planina i uživati u zajedničkim trenucima.

Iako nas možda nema u velikom broju, entuzijazam i zajedništvo članova Planinarskog društva Tim Busovača dokaz su da se velike stvari mogu postići kada se mali, ali odlučni tim ljudi udruži. 🧗‍♂️🏔️🏕️🐰🐥

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti