spot_img
spot_img
Petak, 19 travnja, 2024

VIDEO Zaboravite na sve ženske sastave, BOSANSKE FRAJLE predvođene Mirsadom Mekić su nešto najbolje što će te čuti večeras!

Mirsada Mekić (58) iz Busovače je od djevojke koja je radila apsolutno sve seoske poslove, došla do pozicije šalterske službenice i do osnivača kulturno-umjetničkog društva u Busovači, na što je najponosnija.

Ona je u prvom krugu bacila u nesvijest sve kada je pustila glas, ali one koji je poznaju nije iznenadila jer su to očekivali.

– Znala je većina kako ja pjevam, samo je trebalo da vjerujem u sebe i ohrabrim se na ovaj korak – rekla je Mirsada prije nastupa u kome je pjevala pjesmu ”Doletjet će bijeli golub”.

Mirsada je uljepšala večer svima u studiju ovom interpretacijom, a Jelena iz Frajli nije krila oduševljenje.

– Uživali smo! Jedan predivan glas, svaki ton na mjestu, emocija je tu. Samo se pitam kad sve stižete da uradite? Vi ste jedna superžena – rekla je pjevačica.

– Nisam ni morao da čujem odakle ste odmah se čuje ta stara sevdah škola. iz BiH. Jako kulturno, lijepo i točno kako treba. Ni previše ni premalo – objasnio je Miloš Brkić.

– Ova pjesma se ovako pjeva! Sve podešeno da bude na opće uživanje. Ovo je bio ozbiljan ugođaj – konstatirao je Mare.

U podršku Mirsadi stigle su dvije prijateljice koje pjevaju zajedno u ”Srma” pjevačkom ansamblu, a koje su se pridružile svojoj prijateljici na sceni.

Njih tri su izvele pjesmu ”Zbog tebe” Hanke Paldum i oduševile žiri i publiku kako pjevanjem tako i vedrim i veselim nastupom koji su priredile.

Svi su tijekom trajanja pjesme bili na nogama igrajući i pjevajući, a Žika je konstatirao da su ovo nove ”Frajle”.

– Jako su dobre – rekla je Nevena, dok je njena prijateljica Jelena poručila – Ovo su bosanske Frajle. Molim vas, ako možemo vas da zovemo ako mi ne možemo da stignemo na neki koncert!

Foto: Munja/ Luka/ Eli / Autor: T. Bogavac

 

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM