Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

VIDEO | Samohrana majka preživjela 28 operacija, još nije kraj!

Pročitajte i ovo

“Sedina Babanović iz Zenica još kao novorođenče imala je problema sa iščašenjem kukova. Prve operacije liječnici su uradili prije rata u Beogradu. Na Banjici je urađeno desetak operacija ali bez uspjeha.

Nakon rata operativni zahvati i liječenje nastavljeni su u kantonalnoj bolnici Zenica. Prema tvrdnjama Sedine, čak 18 operacija imala je u zeničkoj bolnici da bi liječnici na kraju priznali da joj ne mogu pomoći te je uputili na sarajevsku kliniku. Sedina je bila na liječničkom pregledu kod turskih liječnika koji su joj dali nadu da može zamijeniti oštećeni kuk koji je zahvatila i bakterija te ponovno normalno živjeti. Sada trpi nesnosne bolove 24 sata. Kako nije dobila suglasnost medicinskih ustanova iz dva kantona Federalni zavod zdravstvenog osiguranja ne može joj pokriti troškove liječenja. Mora plaćati svoje liječenje i ugradnju novoga kuka. Kroz kakve je paklene muke prošla ova samohrana majka pogledajte u ovome video uratku”, piše na Youtube kanalu Srećka Stipovića.

Pogledajte videoprilog:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Sve je spremno za “Ribarsko večer” u Busovači

Udruga sportskih ribolovaca Busovača uz pomoć sponzora i prijatelja drugi put u našem gradu organizira "Ribarsko večer", a sve...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo